Print deze pagina
  • Dutch
  • English
  • Victorialaan 7
  • 2242 CM Wassenaar

12 juni 2015

Algemene voorwaarden

IDLegal heeft de algemene verkoopvoorwaarden opgesteld van een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van geneesmiddelen (met niet-recept status) alsmede de gebruiksvoorwaarden (inclusief privacy statement) voor de bijbehorende website.

Line

12 juni 2015

Contracten en procedures

IDLegal heeft een leverancier van gezondheidsproducten bijgestaan in een kort geding waarin onder meer op grond van art. 843a Rv inzage in documenten werd gevraagd. Het kort geding is in het voordeel van deze leverancier beslecht.

IDLegal heeft een toeleverancier van de vliegtuigindustrie bijgestaan in internatonale contractsonderhandelingen.

Line

12 juni 2015

Regres van de verkoper op de voorschakel in de keten, art. 7:25 BW

Heeft u een bedrijf dat consumentenproducten verkoopt, dan heeft uw bedrijf een regresrecht op de voorschakel in de verkoopketen indien u non-conformiteitclaims van consumenten krijgt. Met dat regresrecht kunt u bepaalde kosten op uw voorschakel verhalen. Afhankelijk van de omvang van deze consumentenclaims kan dat interessant voor u zijn. Als u meer informatie hierover wilt ontvangen, neem dan contact op met IDLegal. 

Line

12 september 2013

IDLegal is vriend en sponsor van de Sport 1 Open.

IDLegal is vriend en sponsor van de Sport 1 Open, het ATP herentennistoernooi dat jaarlijks op HLTC De Metselaars (Scheveningen) wordt gehouden.

Line

26 juli 2013

Sponsor van Blauw Zwart C2

IDLegal heeft de afgelopen voetbalseizoenen Blauw Zwart D1 en D2 gesponsord. IDLegal zal gedurende het seizoen 2014/2015 de C2-selectie van Blauw Zwart sponsoren.

 

Line

IDLegal is een advocatenkantoor dat zich concentreert op commerciële contracten en aan sport en sportevenementen gerelateerde contracten. Daarnaast geeft IDLegal algemeen ondernemingsrechtelijk advies, bijvoorbeeld ter ondersteuning van een fusie of overname.

IDLegal is het advocatenkantoor van mr Ingelise Driehuis. Zij heeft ruim 10 jaar als advocaat bij een gerenommeerd en groot Nederlands kantoor gewerkt. Daardoor biedt IDLegal haar cliënten juridische werkzaamheden van kwalitatief hoog niveau tegen aantrekkelijke tarieven.

IDLegal communiceert open en direct. IDLegal is toegewijd en heeft persoonlijke aandacht voor de cliënt. IDLegal kent de cliënt en haar business. Het werk van IDLegal is daardoor praktisch en oplossingsgericht.

IDLegal heeft een netwerk van advocatenkantoren, notarissen en fiscalisten. Hierdoor zijn cliënten van IDLegal verzekerd van ondersteuning op rechtsgebieden die niet tot de specialismen van IDLegal behoren.

Commerciële Contracten

Commerciële Contracten

IDLegal concentreert zich op commerciële contracten en het contractenrecht.

Sport Gerelateerde Contracten

Sport Gerelateerde Contracten

IDLegal concentreert zich ook op sport en sportevenementen gerelateerde contracten.

Trackrecord Volvo Ocean Race

Volvo Ocean Race

Namens de Gemeente Rotterdam is het contract voor het organiseren van een Stopover in Rotterdam als onderdeel van de 2006 Volvo Ocean Race met Volvo Event Management UK Ltd ("Volvo") uitonderhandeld.