9 maart 2017

Sponsoring

IDLegal is teamsponsor van HGC Dames 1 dat uitkomt in de Overgangsklasse poule B hockey. Ingelise Driehuis is manager van dit team.

Line

9 maart 2017

Contracten, onderhandelingen en/of procedures

IDLegal heeft een toeleverancier van de vliegtuigindustrie bijgestaan in internatonale contractsonderhandelingen met betrekking tot de koop van hoogwaardige machines en de distributie van haar producten.

IDLegal heeft voor een Nederlandse verkoper van gezondheidsproducten een logistiek dientverleningscontract en een toll processing contract opgesteld.

Line

9 maart 2017

Algemene Voorwaarden

IDLegal heeft algemene verhuurvoorwaarden opgesteld voor een bedrijf dat actief is op het gebied van verhuur van professionele video- en filmapparatuur.

IDLegal heeft een bedrijf dat fruit verhandeld bijgestaan in een geschil met een afnemer over de algemene verkoopvoorwaarden en een minnelijke regeling uitonderhandeld, waarbij de aansprakelijkheid van de verkoper voor toekomstige leveringen is beperkt.

 

Line

9 maart 2017

Agentuur en Distributie

IDLegal heeft voor een Nederlandse verkoper van gezondheidsproducten een agentuurcontract met een Spaanse agent opgesteld alsmede een distributiecontract met de toeleverancier van bepaalde olie en zaden.

IDLegal heeft een Nederlandse distributeur bijgestaan en geadviseerd bij de beëindiging van een langdurige relatie met een leverancier van een Frans wijnmerk. Partijen hebben een minnelijke regeling getroffen.

Line

IDLegal is een advocatenkantoor dat zich concentreert op commerciële contracten en aan sport en sportevenementen gerelateerde contracten. Daarnaast geeft IDLegal algemeen ondernemingsrechtelijk advies, bijvoorbeeld ter ondersteuning van een fusie of overname.

IDLegal is het advocatenkantoor van mr Ingelise Driehuis. Zij heeft ruim 10 jaar als advocaat bij een gerenommeerd en groot Nederlands kantoor gewerkt. Daardoor biedt IDLegal haar cliënten juridische werkzaamheden van kwalitatief hoog niveau tegen aantrekkelijke tarieven.

IDLegal communiceert open en direct. IDLegal is toegewijd en heeft persoonlijke aandacht voor de cliënt. IDLegal kent de cliënt en haar business. Het werk van IDLegal is daardoor praktisch en oplossingsgericht.

IDLegal heeft een netwerk van advocatenkantoren, notarissen en fiscalisten. Hierdoor zijn cliënten van IDLegal verzekerd van ondersteuning op rechtsgebieden die niet tot de specialismen van IDLegal behoren.

Commerciële Contracten

Commerciële Contracten

IDLegal concentreert zich op commerciële contracten en het contractenrecht.

Sport Gerelateerde Contracten

Sport Gerelateerde Contracten

IDLegal concentreert zich ook op sport en sportevenementen gerelateerde contracten.

Trackrecord Volvo Ocean Race

Volvo Ocean Race

Namens de Gemeente Rotterdam is het contract voor het organiseren van een Stopover in Rotterdam als onderdeel van de 2006 Volvo Ocean Race met Volvo Event Management UK Ltd ("Volvo") uitonderhandeld.